Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(13102 niezalogowanych)
1 Post

(Luba)
Wiking
DVD napisał:
Luba napisał:
DVD napisał:
No i widzisz Luba, ze ten temat bez alkoholu trudno rozgryzc...

Chyba zaraz zmienię swój avatar, bo jeszcze ktoś pomyśli, że butla jest moim nieodłącznym atrybutem A z tego co pamietam, to była, ale jakieś 28 minut temu

spoko, spoko, sie rozumie to i owo

Co mi mieszasz w moich wypocinach? Jak Cię dorwę, to nie ręczę za siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
DVD napisał:
Hilton napisał:
małgośka napisał:
radeku napisał:
przy swietym trunku to i do rana bysmy modly odprawiali

oj wiem , wiem , ja się znowu spóźniłam , ale to nadrobimy na pewno

a jeżeli te serca są dwa ????
może trzeba wtedy więcej pieniędzy na pożytkowanie
a tak na poważnie to trudno to szczęście określić , ja też jestem jedną nogą tu drugą tam i sam już nie wiem czy jestem szczęśliwy ....
zostańcie szczęśliwi ............
..........................................i z duchem twoim

nie przejmuj się , ja mam jedno serce , a też czasami dopadają mnie wątpliwości , jestem szczęśliwa , za 15 minut nie jestem , za kolejne 30 minut jestem , ale to chyba taka kobieca zmienność nastrojów

wydaje mi się , ze 2 serca powinny być razem , wtedy jest lepiej , wiem , że nie zawsze to jest możliwe , ale chyba powinno się do tego dążyć

A jak serce jest daleko, to mozna sobie inny organ przygruchać

Np. watrobe...

Nie wiem czy to akurat wątrobę miała Hilton na myśli , nieważne jak zwał to zwał
Jak sobie człowiek zamieni to drugie serce na ten inny organ , to może zostać już z tym organem na lodzie , ale o tym wszyscy wiedza doskonale

Luba napisał:
DVD napisał:

Chyba zaraz zmienię swój avatar, bo jeszcze ktoś pomyśli, że butla jest moim nieodłącznym atrybutem A z tego co pamietam, to była, ale jakieś 28 lat temu...

Kochana moja się w ogóle nie przejmuj tym awatarem z butlą i tak wiadomo , ze tu wszyscy z niej piją a nie tylko Ty .
Ja sie lojalnie przyznałam wczoraj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
Luba napisał:
DVD napisał:
Luba napisał:
DVD napisał:

Chyba zaraz zmienię swój avatar, bo jeszcze ktoś pomyśli, że butla jest moim nieodłącznym atrybutem A z tego co pamietam, to była, ale jakieś 28 minut temu

Przepraszam. Juz nie smiece. Ale wiesz, jak Cie Lubie.
Ze gdybym mial ze,by to bym Cie zjadl...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
To może ja też się pomodlę.
Już zapomniałem droge do kościoła.
A tu taka okazja.Jakis sentyment sie we mnie obudził.
Módlmy się!!!.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Nie tak dawno wspomniałaś o pewnej poważnej rozmowie Luba. Czyżby twoje decyzje były efektem tej rozmowy? A może tak naprawdę to szukasz potwierdzenia ich słuszności,bo się jednak jeszcze wachasz Wczoraj dostałem z ZUS potwierdzenie mojej determinacji, 378zł i ileś tam groszy hipotetycznej emerytury za 23 lata pracy. Także nie mam chyba zbyt wielkiego wyboru i muszę tu siedzieć do usranej śmierci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
DVD napisał:
retier1 napisał:
Luba napisał:
Lepiej siedziec w Norwegii, zarabiając kupę kasy, ale nie będąc szczęsliwym? Czy może lepiej w Polsce, zarabiając mniej, ale realizując sie wewnętrznie (emocjonalnie)?

Czyżbyś nie była szczęśliwa Luba?
Chyba trzeba by było zadać podstawowe pytanie,co dla każdego z nas jest tym synonimem szczęścia

He he, gdyby to bylo takie jasne, to nie byloby tych rozwazan, Retierze

Dla mnie jest to jasne jak dzień,tyle tylko że nie takie proste w realizacji jak by się wydawało DVD
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
retier1 napisał:
Nie tak dawno wspomniałaś o pewnej poważnej rozmowie Luba. Czyżby twoje decyzje były efektem tej rozmowy? A może tak naprawdę to szukasz potwierdzenia ich słuszności,bo się jednak jeszcze wachasz Wczoraj dostałem z ZUS potwierdzenie mojej determinacji, 378zł i ileś tam groszy hipotetycznej emerytury za 23 lata pracy. Także nie mam chyba zbyt wielkiego wyboru i muszę tu siedzieć do usranej śmierci

Hehe, nie wiedziałam, że ktoś sie tak w to wczytuję. Nie, tamta rozmowa zupełnie nie ma wpływu na żadne decyzje, uswiadomiła mi tylko tyle, ze jestem nie-układająca-się tak, jak ktoś by tego chciał. Niestety wtedy trzeba sie liczyc z pewnego rodzaju ostracyzmem.

Nie szukam potwierdzenia, bo nie jest mi to potrzebne. Myślałam tylko głosno i podzieliłam sie tym z gawiedzią forumową, z ciekawości. Nawet nie spodziewałam sie takiego oddźwieku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
DVD napisał:
Luba napisał:
DVD napisał:
Luba napisał:
DVD napisał:

Przepraszam. Juz nie smiece. Ale wiesz, jak Cie Lubie.
Ze gdybym mial ze,by to bym Cie zjadl...

Jeżeli elokwencją dorównujesz Lecterowi, to juz się pieprze i solę...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Kochana moja się w ogóle nie przejmuj tym awatarem z butlą i tak wiadomo , ze tu wszyscy z niej piją a nie tylko Ty .
Ja sie lojalnie przyznałam wczoraj [/quote]

Jak mnie DVD nie zeżre, to dzielę sie butlą tylko z Toba Gosiula
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Luba napisał:
retier1 napisał:

Hehe, nie wiedziałam, że ktoś sie tak w to wczytuję. Nie, tamta rozmowa zupełnie nie ma wpływu na żadne decyzje, uswiadomiła mi tylko tyle, ze jestem nie-układająca-się tak, jak ktoś by tego chciał. Niestety wtedy trzeba sie liczyc z pewnego rodzaju ostracyzmem.

Nie szukam potwierdzenia, bo nie jest mi to potrzebne. Myślałam tylko głosno i podzieliłam sie tym z gawiedzią forumową, z ciekawości. Nawet nie spodziewałam sie takiego oddźwieku

Czasem warto posłuchać mądrzejszych,choć nie zawsze wszystko jest zrozumiałe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok